Jobb som oversetter

Dette er en av de desidert beste mulighetene til å tjene penger på nett. Det skyldes blant annet god betaling, stor tilgang på arbeid og ikke minst det at du kan lykkes uten tidligere erfaring. Ønsker du en ekstra inntekt? Er du på jakt etter en fulltidsjobb? Begge deler er mulig dersom du satser på oversetting.

 

Det er fullt mulig å tjene penger som oversetter uten formelle kvalifikasjoner og uten erfaring, men en ting sier seg nesten selv. Du må beherske to språk skriftlig, for eksempel engelsk og norsk. Noen ekspert behøver du imidlertid ikke være, blant annet fordi det finnes mange gode hjelpemidler som Google translate og lignende.

 

Som nevnt kan du tjene godt med penger som oversetter, men nøyaktig hvor mye er opptil deg selv. Som frilans oversetter får du nemlig betalt pr oppdrag og det betyr at dess raskere du arbeider dess mer tjener du. Et par eksempler på hva du kan tjene er opptil 200 kroner pr epost du oversetter og opptil 600 kroner for forholdsvis korte dokumenter som oversettes.

 

Det er for tiden et stort behov for frilans oversettere og alt tyder på at dette behovet kommer til å øke enda mer. Det skyldes delvis at stadig flere bedrifter og nettsteder satser på et internasjonalt marked og delvis at det for de fleste disse bedriftene er billigere med frilansarbeider enn fast ansatte. Forklart med andre ord er dette en inntektskilde du sannsynligvis kan ha i lang tid. Sjekk siden Ekstra inntekt for tips om hvordan du kommer i gang.