Salg av håndarbeid

Det er fullt mulig å tjene penger på en hobby, og en av de beste mulighetene i så måte er salg av eget håndarbeid. Jeg har ikke de store forutsetningene for å komme med tips om hva du bør lage, eller om hvilken kvalitet som kreves. Men, noe tips om salg av håndarbeid skal du likevel få. 

 

Presenter ditt håndarbeid

Selv om du har et unikt produkt, må naturligvis potensielle kunder kunne finne dette for at du skal kunne tjene penger. Uansett om du velger eBay, Amazon eller andre sider, vil det vøre svært mye håndarbeid som selges der. Det betyr at presentasjonen av ditt produkt er svært viktig. Din mulighet til å tjene penger på hobby artikler vil i stor grad påvirkes av dette og det vil svare seg å bruke litt tid på dette.

 

Først og fremst bør du finne en beskrivende og iøynefallende tittel som fanger kundenes interesse. Videre bør du benytte deg av bilder. Undersøkelser viser at de fleste kjøpere rett og slett overser oppføringer uten bilder. Benytt gode bilder av ditt produkt og plasser det beste bildet ved overskriften. Det vil garantert øke muligheten til å tjene penger. Overskrift og bilde er det viktigste når du skal selge håndarbeid. Det skal fange kundens oppmerksomhet og gi muligheter for salg. Bilder er også viktige i selve beskrivelsen av produktet. Det er denne delen som skal få kunden til å foreta et kjøp. Foruten bilde bør du ha en god beskrivelse med nødvendige fakta opplysninger inkludert. Hva er motivet? Hva er eksklusivt med denne varen? Hvilke teknikk er benyttet?

 

Bruk PayPal

PayPal er en stor og meget anerkjent tilbyder av betalingstjenester på internett. De aller fleste kundene dine vil ha en PayPal-konto og dine muligheter til å tjene penger på hobby artikler vil reduseres en god del dersom du ikke har dette. PayPal er et genialt betalingssystem som både er enkelt, rimelig og sikkert. Konto oppretter du gratis og du finner nødvendig info på norsk. Spesielt på eBay er PayPal en nødvendighet, men de fleste som ønsker å tjene penger på nett benytter denne betalingstjenesten.

 

Kom i gang

Strengt tatt kan du bare åpne en gratis konto på eBay eller en annen side og sette i gang. Gjør deg kjent med sidens funksjoner og les vilkår og betingelser før du begynner. Muligheten til å tjene penger på eget håndarbeid vil imidlertid være mye større dersom du bruker litt tid på forarbeid og planlegging. Crafts To Make And Sell er en svært nyttig guide som viser deg hvordan du kan lykkes med salg av håndarbeid. Den kan du nå kjøpe til kun 19 dollar. I artikkelen jobb finner du flere inntektsmuligheter.